Som una empresa especialitzada en distribució de gasoil d’automoció, industrial, agrícola, de calefacció i d’embarcacions (navegació privada i pública) a domicili amb servei a la província de Girona.

Tots els subministraments es realitzen amb camions cisterna de diferents capacitats equipats amb comptadors homologats, calibrats i precintats amb el seu corresponent certificat de mesuratge.

Dins l’àmbit de distribució de gas-oil també oferim la possibilitat als nostres client de completar els productes amb biocides i additius per a la seva correcte productivitat. L’objectiu d’aquests productes és combatre la degradació d’hidrocarburs, la condensació d’aigua dins els dipòsits o bé la neteja d’impureses per tal d’aconseguir un millor resultat del producte final.

La nostra empresa es compromet a realitzar les entregues en un plaç de 24 hores, en funció de la disponibilitat dels clients i les seves necessitats.

Per saber el preu del gasoil a domicili, podeu contactar amb nosaltres al telèfon 972.79.80.19, al e-mail info@encosantjordi.cat, o bé omplint el formulari que trobaràs a l’apartat Contacte.